Over mij
PURPER VORMGEVING

PURPER Vormgeving Winterswijk

PURPER Vormgeving is is een creatieve communicatie studio opgericht in 2012 en gevestigd in Winterswijk. Als Art Director bedenk en creëer ik creatieve oplossingen voor online en offline vormgeving. Denk daarbij aan branding en huisstijlen, tijdschriften, websites, boekomslagen, drukwerkbegeleiding, brochures, folders, reclamecampagnes, advertenties, banners voor uw sociale media, posters, het verzorgen van fotografisch materiaal voor uw folder of website en nog veel meer.

Klanten
Awards & Prijzen

2019-2020 - Nominatie German Design Award in de caterogie Communication Design**
german design award
2019 - Internationale Zilveren 'A Design Award and Competition Award in de caterogie Communication & Design*
award silver
2019 - Internationale Bronzen 'A Design Award and Competition Award in de caterogie Communication & Design*
award bronze
2018 - Diverse ontwerpwedstrijden gewonnen
2017 - Diverse ontwerpwedstrijden gewonnen
2016 - Winnaar van een wedstrijd voor een game App voor in de App Store

**De German Design Award eren innovatieve producten in de Duitse en internationale designsector. Deze Award is opgericht op initiatief van de Duitse Bundestag, door het Ministerie van Economie en Technologie.

*De A’ Design Award & Competition is werelds grootste internationale designwedstrijd. De ontwerpen werden door een onafhankelijke jury beoordeeld in de categorie Packaging Design. De ingezonden ontwerpen werden getoetst op onder meer functionaliteit, techniek, presentatie, innovatie, gebruiksvriendelijkheid en fun-details.

Heeft u vragen? Heeft u ergens hulp bij nodig?