FOTOGRAFIE
Webshop
2019
Klant:

SABA Dinxperlo BV

Opdracht:

Productfotografie

Realisatie:

2019

Bijzonderheden:

Automatisch aanvullen van productfoto's

Wilt u tijd en geld besparen op seriematige productfotografie?

Streeft u bovendien naar uniformiteit in de productweergave voor uw catalogus, website of e-commerce omgeving?Laat mij u helpen! Ik toon graag mijn meerwaarde aan met een slimme efficiënte oplossing voor uw productfotografie

SABA Dinxperlo BV ging u al voor. Zij worstelden met terugkerende seriematige fotografie van productverpakkingen, waarbij het perspectief, lichtinval of standpunt steeds afweken. Geen fraai gezicht in een overzicht van producten op de website of in een catalogus.

Ik vroeg de fotograaf van SABA om slechts één basisfoto per verpakkingsvorm aan te leveren. Omdat deze foto’s model gaan staan voor een hele reeks, heb ik deze van kleurcorrecties voorzien, uitgesneden en nabewerkt tot het gewenste uiterlijk. De opgemaakte grafische bestanden van de overige producten uit de series had ik als PDF beschikbaar en deze kon ik met mijn zelfontwikkelde tool eenvoudigweg in de bewerkte basisfoto’s “inladen”. De tool is helemaal klaar voor de toekomst, want ook nieuwe of aangepaste producten kunnen op een later moment met dezelfde aanpak aan de reeks worden toegevoegd!

Image Title
Productoverzicht

Zoals u op de foto’s kun zien is het resultaat verbluffend. Een reeks foto’s in hetzelfde perspectief en standpunt zonder afwijkingen in kleur. Het geeft rust in een productenoverzicht en een uiterst professionele uitstraling, terwijl door de efficiënte werkwijze enorme kosten op fotografie en nabewerking kunnen worden bespaard. Behalve met PDF kan deze tool ook overweg met vele andere extensies van beeldbestanden, wat de toepassing ervan erg breed maakt.

Wilt u ook zo’n efficiënte en kostenbesparende oplossing voor uw fotoseries of productoverzichten?

Bel of mail mij. Ik ga graag met u in gesprek om te ontdekken wat ik voor u kan betekenen!


Image Title
Image Title
Image Title
Image Title
Links gefotografeerd, rechts via de tool
Vorig Project
Website